Bij restaurant Bij Lot | Eten en Drinken werken we met mensen met mogelijkheden. Samen creëren we kansen en ontdekken we jouw talenten. Bij ons werk je aan het opbouwen van structuur, vinden we samen jouw ritme en werken we aan jouw persoonlijke ontwikkeling in een warme, veilige omgeving. We bieden een breed scala aan activiteiten in het restaurant, zoals in de keuken, achter de bar, in de bediening en in de spoelkeuken waar je op je eigen tempo kunt deelnemen.

Met een indicatie bieden we ruimte voor volwassenen(vanaf 18 jaar), inclusief jongeren die een stageplek zoeken. Ook bieden we mogelijkheden voor client stagiaires vanaf 17 jaar zonder indicatie. We bieden begeleiding aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, licht verstandelijke beperking of autisme voor deelnemers die minimaal twee dagdelen willen komen.

Voor mensen met een actieve verslaving, psychose of agressiediplomatiek is deze omgeving minder geschikt, omdat we samen bouwen aan een gastvrije en stimulerende gemeenschap.

Missie:

Restaurant Bij Lot biedt hoogwaardige culinaire ervaringen in een omgeving die inclusiviteit en persoonlijke groei bevordert. Bij Bij Lot | Eten en Drinken integreren zorgmedewerkers en cliënten in onze dagelijkse werkzaamheden, met respect voor hun unieke talenten en behoeften.

Visie:

Met restaurant Bij Lot | Eten en Drinken streven naar een toekomst waarin het restaurant een model is voor maatschappelijke betrokkenheid en inclusie, waarbij we bijdragen aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van alle betrokkenen.

Je opent de deur voor de gasten en heet ze welkom. Je brengt de menukaart naar de gasten en vraagt wat ze willen drinken. Zodra ze een keuze gemaakt hebben noteer je hun bestelling. Je brengt bestek, peper en zout naar de tafel. Je brengt de lunchgerechten naar tafel en haalt lege borden uit. Tot slot help je met de betaling en wens je de gasten een fijne dag.

Jij zorgt ervoor dat de bar wordt opgestart in de ochtend. Je vult alle dranken bij in de koelkasten en ruimt de schone glazen op. Je zorgt voor voldoende gesneden boterkoek, gember, citoen en sinaasappel. Gedurende de dag maak jij alle dranken inclusief koffie en thee met onze luxe koffiemachine. Aan het einde van de dag maak je de bar weer schoon.

In de ochtend help je mee met het opstarten in de keuken. Je bakt brood af, zet de frituurpan aan en vult de saladiere. Je helpt mee in de voorbereidingen voor lunch en diner zoals snij werkzaamheden. Ook help je met het bakken van taarten en boterkoek, als ook met het bakken van uitsmijters en frietjes. Tot slot werk je mee in de spoelkeuken.

Dagbestending - Contact

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.
Mocht er onoverhoop toch iets misgegaan zijn in onze zorg, wij zijn aangesloten bij erisietsmisgegaan.nl Onvrede melden